Acces la lecția în direct

Ești profesor sau director de școală?

   Îți poți înscrie clasa sau școala la proiectul ”Educație la Înălțime” și vei primi pe mail informații despre lecțiile următoare, materiale pentru pregătirea lecției, informații despre concursurile organizate de echipa proiectului. Nu trebuie decât să completezi un scurt formular cu datele minime necesare.

Cine poate participa?

   Orice profesor din România are acces gratuit la lecțiile ”Educație la Înălțime”.

   Profesorii-gazdă din clasele din școlile din țară pot avea elevi cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani care vor să primească în direct aceste lecții speciale.

   Lecțiile sunt realizate de echipe de profesori și învățători dedicați din toată țara, selectați de inițiatorii proiectului. Orice profesor din România care consideră că poate să realizeze o astfel de lecție poate să trimită un mesaj echipei proiectului și va fi contactat la următoarea serie de casting profesori.

   Profesorii creatori dezvoltă împreună cu echipa de proiect scenarii didactice cu întrebări esențiale și obiective relevante, corelate cu competențe specifice din programa școlară.

 

Cum pot participa?

   Seria de lecții începe de pe 30 Septembrie 2021, în fiecare joi, de la ora 11:00 la 11:50. Transmitem LIVE pe canalul de YouTube Educatie la Înălțime.

   Un profesor are nevoie la clasă de un videoproiector sau un monitor mare, un laptop conectat la internet, boxe (opțional, pentru a se auzi în clasă), un cont de gmail pentru a se conecta pe chatul YouTube Live și multă curiozitate.

   Profesorii care se înscriu în proiect primesc pe mail agenda #ecărei lecții în prealabil, cu toate detaliile legate de pregătire.

 

Trimite-ne un Feedback

Părerea ta e importantă pentru noi. Scrie-ne ce crezi despre proiect și despre lecțiile ”Educație la Înălțime”

Mulțumim pentru feedback!