top of page

Acerca de

Susține proiectul 
”EDUCAȚIE LA ÎNĂLȚIME” 

   Cu sprijinul tău, drona ”EDUCAȚIE LA ÎNĂLȚIME” poate zbura mai sus și mai departe, la si mai mulți copii.

   Poți să sprijini proiectul prin una din metodele de mai jos:

3,5% MAI SUS

   Persoanele fizice care au realizat venituri din salarii sau pensii impozabile pot redirecționa 3,5% din impozit către un ONG.


   Completează și semnează online Formularul 230, într-un minut, fără drumuri la ANAF, la adresa
https://formular230.ro/asociatia-insemne.


   Trimite-ne formularul și ne ocupăm noi să îl depunem la ANAF.  

20% MAI SUS


   Persoanele juridice plătitoare de impozit pe profit pot redirecționa până la 20% din impozitul pe profit pe anul în curs către Asociația ÎNSEMNE.

   Iată care sunt pașii de urmat:


   PASUL 1. Descarci contractul de sponsorizare aflat mai jos și completat cu datele Asociației ÎNSEMNE. Îl completezi cu datele firmei și cu suma pe care dorești să o donezi și îl trimiți pe adresa noastră. După ce îl semnăm, îți trimitem înapoi originalul.

   PASUL 2. Virezi banii în contul Asociației ÎNSEMNE. Pentru a fi inclus în calculul impozitului pe anul respectiv, contractul de sponsorizare trebuie încheiat înainte de sfârșitul anului calendaristic, iar plata trebuie efectuată până la finele anului.

   PASUL 3. În momentul în care achiți statului român impozitul aferent anului fiscal în care ai făcut donația, reduci suma donată către Asociația Însemne.

* Asociația ÎNSEMNE este înscrisă în „Registrul entităților/unităților de cult” pentru care se pot face deduceri fiscale. Se poate verifica pe site-ul ANAF, introducând codul fiscal al asociației: 44365181

bottom of page