top of page

Ghiozdanul cu Obiective
de dezvoltare durabilă

11 septembrie, 2023

    La început de an școlar, “Educație la Înălțime” aduce celor peste 3000 de profesori din România și Republica Moldova înscriși în proiect un ghiozdan plin cu materiale didactice: ”GHIOZDANUL CU OBIECTIVE DE DEZVOLTARE DURABILĂ”. Experimente interesante și jocuri atractive, numai bune de integrat în lecții. Nu mai puțin de 34 de materiale didactice, câte două pentru fiecare dintre obiectivele de dezvoltare durabilă. În fiecare zi, de luni până vineri, începând din 11 septembrie vor fi lansate câte două materiale didactice pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook Educație la Înălțime.

 

     Materialele didactice sunt realizate de profesori din diferite regiuni ale țării, din școli din mediul urban și rural, unii dintre ei laureați Merito sau ai Galei pentru Valori în Educație: Irina Constantinescu (Dâmbovița), Marcel Bartic (București), Mirela Spiță (Bacău), Cristina Ciocoiu (Craiova), Consuela Colțan (București), Ion Constantinescu (Dâmbovița), Nicu Bujor (Bacău). 

Un proiect al Asociației Însemne în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României. 

bottom of page