top of page

Acces la lecția în direct

Ești profesor sau director de școală?

   Îți poți înscrie clasa sau școala la proiectul ”Educație la Înălțime” și vei primi pe mail informații despre lecțiile următoare, materiale pentru pregătirea lecției, informații despre concursurile organizate de echipa proiectului. Nu trebuie decât să completezi un scurt formular cu datele minime necesare.

Cine poate participa?

   Orice profesor din România, din Repubica Moldova sau din diaspora are acces gratuit la lecțiile ”Educație la Înălțime”.

   Profesorii pot avea elevi cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani.

   Lecțiile sunt realizate de echipe de profesori și învățători dedicați din toată țara, selectați de către inițiatorii proiectului. Orice profesor care consideră că poate să realizeze o astfel de lecție poate să trimită un mesaj echipei proiectului și va fi contactat la următoarea serie de casting profesori.

   Profesorii creatori dezvoltă împreună cu echipa de proiect scenarii didactice cu întrebări esențiale și obiective relevante, corelate cu competențe specifice din programa școlară.

Participă: Text

Cum pot participa?

     Seria de lecții din toamna 2022 începe de pe 20 septembrie. Lecțiile vor fi transmise săptămânal vinerea, de la ora 10 pe canalul de YouTube Educatie la Înălțime și pe pagina de Facebook a proiectului.

 

     Un profesor are nevoie la clasă de un videoproiector sau un monitor mare, un laptop conectat la internet, boxe (opțional, pentru a se auzi în clasă) și multă curiozitate.

 

    Profesorii care se înscriu în proiect primesc pe mail agenda fiecărei lecții în prealabil, cu detalii legate de pregătire.

Participă: Text

Trimite-ne un Feedback

Părerea ta e importantă pentru noi. Scrie-ne ce crezi despre proiect și despre lecțiile ”Educație la Înălțime”

Mulțumim pentru feedback!

Participă: Feedback Form
bottom of page