top of page

Lecția 3: RISIPA ALIMENTARĂ ȘI CONSUM RESPONSABIL - CLUJ NAPOCA

25 mai, 2022

   Vă așteptăm miercuri, 25 mai, de la ora 11, în cea mai mare clasă din România pentru o lecție de mare utilitate pentru orice copil.  Elevii vor descoperi ce înseamnă risipa alimentară, de ce este important să respectăm alimentele și cum să facem asta. (Obiectivul de dezvoltare durabilă nr. 7)

Lecția 1-1: About

Descrierea lecției

    Lecția prezentată de către profesorii Anda Culişir (prof. biologie - Liceului Onisifor Ghibu, Cluj-Napoca) și Ioana Hochia (prof. învățământ primar - Colegiul de Arte, Baia Mare, Maramureș) are ca temă risipa alimentară.

    Elevii vor descoperi de ce este important să respectăm alimentele, vor afla câte eforturi și câte resurse se folosesc pentru ca alimentele să ajungă în frigiderele noastre. Ei vor putea să devină adevărați detectivi ai risipei alimentare, vor vedea cum se calculează amprenta ecologică a alimentelor și vor afla de la experți sfaturi simple despre cum să reducă risipa de alimente. O lecție plină de experimente și jocuri.

    Ca să puteți să introduceți elevii în tema lecției, atașăm acestui mesaj sinopsisul lecției cu toate momentele importante.

Lecția 1-1: Text
bottom of page