top of page

Lecția 4: INOVAȚIE ȘI INFRASTRUCTURĂ - PODUL DE LA BRĂILA

27 mai, 2022

   Vă așteptăm vineri, 27 mai, de la ora 11, în cea mai mare clasă din România pentru o lecție realizată de la Podul de la Brăila, aflat în construcție, care va fi cel mai mare pod din România.

   Realizată chiar la baza Podului de la Brăila, aflat în construcție, lecția are la bază obiectivul de dezvoltare durabilă nr. 9 Industrie, Inovație și Infrastructură.

Lecția 1-1: About

Descrierea lecției

     Lecția este prezentată de către profesorii Adriana Lefter, profesor învățământ primar, Școala Gimnazială ”Elena Doamna”, Tecuci, desemnată "Directorul anului pentru Antreprenoriat” în Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2021 organizată de Asociația pentru Valori în Educație și Ion David Pîrneci - profesor de istorie, Școala Gimnazială Nr.1 Sohatu, Călărași, proaspăt laureat Merito 2022. 

      Elevii vor descoperi tipurile de poduri, evoluția lor în istorie, dar și semnificația podului în mitologie, literatură și filosofie. Vor vedea care sunt cele mai frumoase poduri din lume și cum arată podurile naturale. 

    Ca să puteți să introduceți elevii în tema lecției, atașăm acestui mesaj sinopsisul lecției cu toate momentele importante.

Lecția 1-1: Text
bottom of page