top of page

Lecția 6: CONSUM ȘI EXPLOATAREA EXCESIVĂ A RESURSELOR PĂMÂNTULUI
- LIVE DE LA ALUN, JUDEȚUL HUNEDOARA

04 noiembrie, 2021

Consum și Producție Responsabile (ODD 12)

   Drona ”Educație la Înălțime” zboară joia aceasta în Ținutul Pădurenilor, în județul Hunedoara, ca să descoperim împreună povestea unui sat al cărui rost a fost schimbat pentru totdeauna din cauza exploatării unei cariere de marmură.

 

Lecția 1-2: About

Descrierea lecției

   Profesoara Adriana Lefter prezintă o lecție multidisciplinară despre resursele Pământului și despre cum exploatarea excesivă poate să ducă la sărăcie, la migrație și la probleme de mediu.

      Copiii vor afla de unde vin produsele pe care le cumpărăm din magazine și ce se întâmplă cu ele după ce ne plictisim de ele ori când acestea se strică. Vor învăța cum să fie mai puternici în fața mesajelor publicitare care îi asaltează pe diverse căi.

   Lecția va include interviuri, interacțiune în direct cu mai multe școli din țară și prezentarea unor soluții ale unor copii pentru a reduce consumul de produse.

   Ca să puteți să introduceți elevii în tema lecției, atașăm acestui mesaj sinopsisul lecției cu toate momentele importante, inclusiv cele la care elevii pot interacționa cu profesorul de pe teren.
 

   Ca de obicei, lecția va include și un concurs la care așteptăm răspunsurile elevilor dvs. la numărul de SMS 0754 638 636.

Lecția 1-2: Text
bottom of page