top of page

Lecția 9: ARTĂ, INOVAȚIE ȘI TRADIȚIE - ANSAMBLUL BRÂNCUȘI DE LA TÂRGU JIU

08 iunie, 2022

    Ultima lecție a sezonului! Caravana ”Educație la Înălțime” își încheie turul de forță la Tg.Jiu. Mâine, miercuri, 8 iunie, de la ora 11, o lecție despre românul care a schimbat arta: Constantin Brâncuși.

   Lecția are la bază obiectivele de dezvoltare durabilă: ODD 4: Educație de calitate, ODD 9: Industrie, inovaţie şi infrastructurăODD 11: Oraşe şi comunităţi durabile.

Lecția 1-1: About

Descrierea lecției

     O lecție spectacol cu Cristina Ciocoiu, profesor de geografie la Școala Gimnazială ,,Mihai Viteazul”, Craiova și Cosmina Dragomir, profesor de  arte vizuale la Liceul Teoretic ”Sfinții Trei Ierarhi” din București. Ele vor fi însoțite de-a lungul lecției de un copil pasionat de opera lui Brâncuși. 

    Filmată la ansamblul sculptural de la Tg.Jiu, lecția va cuprinde un concurs pe baza unui joc despre operele și biografia artistului, o vânătoare de comori în ansamblul de sculpturi, reportaje, interviuri cu invitați speciali și, desigur, zboruri cu drona.

    Ca să puteți să introduceți elevii în tema lecției, atașăm acestui mesaj sinopsisul lecției cu toate momentele importante.

Lecția 1-1: Text
bottom of page