top of page

Lecția 10: SALINA  SLĂNIC PRAHOVA

9 decembrie, 2022

ODD 12: CONSUM ŞI PRODUCŢIE RESPONSABILE

     ”Educație la Înălțime” și la mare adâncime!  Încheiem sezonul și anul 2022 cu o lecție neobișnuită, în care drona va zbura la mai bine de 200 de metri sub pământ în salina Slănic Prahova.

Lecția 1-1: About

Descrierea lecției

     O lecție multidisciplinară cu elemente din istorie, geografie, biologie, geologie, viață terestră, sănătate și nutriție. Cu imagini spectaculoase pe care drona le va surprinde prin încăperile gigantice ale celei mai mari saline din Europa. Lecția subterană va avea la catedră o profesoară de geografie, Cristina Ciocoiu și o profesoară de biologie, Anda Culișir.

     În cadrul lecției - care va fi transmisă vineri, de la ora 10 pe canalul YouTube și pe pagina Facebook Educație la Înălțime - elevii din trei școli din țară vor intra pe Zoom în dialog cu profesorii din salină și cu invitații lor.

     Lecția va cuprinde concursul cu premii constând în cărți de la editura Litera, premii în valoare de 2400 de lei. Concursul are un segment deschis tuturor claselor din țară și din Republica Moldova care vor urmări lecția la ora transmisiei.

Lecția 1-1: Text
bottom of page