top of page

Lecția 3: LUPUL

13 noiembrie, 2023

ODD 15: VIAȚĂ TERESTRĂ

      Luni, 13 noiembrie, de la ora 10, ”Educație la înălțime” propune școlilor din România și Republica Moldova o lecție multidisciplinară dedicată unuia dintre cele mai fascinante animale terestre: LUPUL. Profesorii Teodora Coman și Costin Enache îi vor purta pe copii prin biologie, istorie, mitologie, folclor, literatură și film. 

Descrierea lecției

     O lecție captivantă despre acest animal emblematic realizată în Cetatea Costești Cetățuia, una dintre cetățile strămoșilor daci, cei care aveau ca stindard de luptă un lup cu corp de șarpe.

     În cadrul lecției - care va fi transmisă pe canalul YouTube și pe pagina Facebook Educație la Înălțime - elevii din trei școli din țară vor intra pe Zoom în dialog cu profesorii de pe teren și cu invitații lor.

     Lecția va dura 45 de minute și va cuprinde un concurs cu premii constând în cărți de la editura Arthur, premii în valoare de 2400 de lei. Concursul are un segment deschis tuturor claselor din țară și din Republica Moldova care vor urmări lecția la ora transmisiei, care pot câștiga două premii constând în cărți la alegere în valoare de 300 de lei.

bottom of page