top of page

Lecția 5: SMURD TG.MUREȘ

20 noiembrie, 2023

ODD 3: SĂNĂTATE ȘI BUNĂSTARE

    Luni, 20 noiembrie, de la ora 10, drona ”Educație la înălțime” zboară alături de elicopterele salvatorilor de la SMURD Tg.Mureș. O lecție despre importanța cunoașterii manevrelor de prim ajutor și despre istoria SMURD.

Descrierea lecției

   Profesoarele Cristina Branea și Adriana Lefter vor pătrunde în locul unde se pregătesc și se antrenează salvatorii SMURD, care le vor prezenta copiilor unele dintre manevrele care pot face diferența dintre viață și moarte atunci când acordăm primul ajutor. 

      În cadrul lecției - care va fi transmisă pe canalul YouTube și pe pagina Facebook Educație la Înălțime - elevii din trei școli din țară vor intra pe Zoom în dialog cu profesorii de pe teren și cu invitații lor.

      Lecția va dura 45 de minute și va cuprinde un concurs cu premii constând în cărți de la editura Arthur, premii în valoare de 2400 de lei. Concursul are un segment deschis tuturor claselor din țară și din Republica Moldova care vor urmări lecția la ora transmisiei, care pot câștiga două premii constând în cărți la alegere în valoare de 300 de lei.  

bottom of page