top of page

Lecția 3: RISIPA ALIMENTARĂ ȘI CONSUM RESPONSABIL - CLUJ NAPOCA

25 mai, 2022

   Vă aÈ™teptăm miercuri, 25 mai, de la ora 11, în cea mai mare clasă din România pentru o lecÈ›ie de mare utilitate pentru orice copil.  Elevii vor descoperi ce înseamnă risipa alimentară, de ce este important să respectăm alimentele È™i cum să facem asta. (Obiectivul de dezvoltare durabilă nr. 7)

Lecția 1-1: About

Descrierea lecției

    LecÈ›ia prezentată de către profesorii Anda CuliÅŸir (prof. biologie - Liceului Onisifor Ghibu, Cluj-Napoca) È™i Ioana Hochia (prof. învățământ primar - Colegiul de Arte, Baia Mare, MaramureÈ™) are ca temă risipa alimentară.

    Elevii vor descoperi de ce este important să respectăm alimentele, vor afla câte eforturi È™i câte resurse se folosesc pentru ca alimentele să ajungă în frigiderele noastre. Ei vor putea să devină adevăraÈ›i detectivi ai risipei alimentare, vor vedea cum se calculează amprenta ecologică a alimentelor È™i vor afla de la experÈ›i sfaturi simple despre cum să reducă risipa de alimente. O lecÈ›ie plină de experimente È™i jocuri.

​

    Ca să puteÈ›i să introduceÈ›i elevii în tema lecÈ›iei, atașăm acestui mesaj sinopsisul lecÈ›iei cu toate momentele importante.

Lecția 1-1: Text
bottom of page